A hét ajánlata
Líra szállások
Felhasználási- és beváltási feltételek:

A felhasználási feltételeket és a foglalás menetét a Hotel Outlet Kft, azaz a voucher kiállítója szabja meg.

A voucher nem névre szól, felhasználása nem személyhez kötött, de egyéni kóddal ellátott. Ez a számozás egyszeri kiállításra vonatkozik, elveszett utalványok esetében nem áll módunkban újat kiállítani.
Az ajándékutalvány kizárólag a www.szallasrajongok.hu/liraszallasok weboldalon történő szállásfoglalás esetén váltható be, beváltás esetén a www.szallasrajongok.hu/Liraszallasok oldalon foglalt szálláshelyek teljes árából jóváírjuk az ajándékutalvány összegét.

- Egy vásárlás alkalmával egy ajándékutalvány használható fel. Az utalvány kizárólag egy címletben, 10 000 Ft értékben kerül kiállításra, kisebb címletekre váltása nem lehetséges.
- Az ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén egyéb kedvezmény nem vehető igénybe, és annak a teljes értékét le kell vásárolni, valamint készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvánnyal történő fizetéskor, ha megrendelt szálláshely értéke alacsonyabb az ajándékutalványon szereplő beváltható összegnél, úgy nem áll módunkban a különbözetet visszaadni. Abban az esetben, ha a foglalás vagy a szolgáltatás díja magasabb az ajándékutalvány értékénél, az utalvány beváltója köteles a különbözet megfizetésére. - Az ajándékutalványos fizetés SZÉP-kártyás, illetve Üdülési Csekkes fizetési módokkal nem összevonható.
- Az ajándékutalványt már meglévő foglalásra nem lehet beváltani.
- Az ajándékutalvány a szálláshelyeknél a helyszínen fizetendő díjakra, mint pl. idegenforgalmi adó kifizetésére nem alkalmas.
- A foglalás lemondása esetén az utalvány értéke nem visszatéríthető, lemondás esetén az utalvány értékével csökkentett díjra a foglalt szálláshely lemondási feltételei irányadóak.
Blog
1. A nagy utazás - avagy a manifesztónk!